GENIET VAN JE KIDS MET MEER ENERGIE EN MINDER STRESS

IN 7 WEKEN

online training voor moeders

Jij weet het als geen ander:
het moederschap kan heftig en overweldigend zijn.

Wil jij lekker in je vel zitten en meer van je kids genieten? Maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Doe dan mee met Boost Your Balance. De tweede editie van dit online programma voor moeders start 24 januari 2017.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Herken jij jezelf hierin

Je voelt je opgejaagd door je kinderen

Je snauwt tegen je kids

Je ervaart chaos in je hoofd

Je voelt je continu opgefokt

Je piekert veel

Je vraagt je af of je wel moeder had moeten worden

Je hebt last van burnout-klachten

Dan is dit online programma iets voor jou. In 7 weken leer jij wat je nodig hebt om weer balans in je leven te krijgen, zodat je meer tijd voor jezelf krijgt, lekkerder in je vel zit en meer van je kinderen kunt genieten.

Ontdek jouw rust, balans en geluk

Neem afscheid van dat gejaagde gevoel en leer weer genieten. Van tijd voor jezelf, van rust en zelfs van je kids. En hoe fijn zou het zijn als je ’s avonds nog energie hebt voor de sportschool of voor andere leuke dingen?

Maar misschien denk jij nu nog bij jezelf:

‘Ik ben te moe om alweer naar die speeltuin te gaan..’

‘Laat me nou toch eens met rust!’

‘Ik geniet te weinig van mijn kinderen’

‘Het moederschap valt me tegen’

‘Ik wou dat ik vandaag gewoon in bed kon blijven’

girl-1237385_1920

Je bent echt niet de enige.

En je bent ook niet gek. Alleen.., het is zo zonde! Je kunt echt moeder zijn zonder je voortdurend moe te voelen. Je kunt ondertussen plezier hebben en een leven leiden dat jou gelukkig maakt!

Geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? No worries, Boost Your Balance gaat je erbij helpen.

Wil jij ook:

Rust in je hoofd

 Meer genieten van je kinderen

 Af van je schuldgevoel over wat JIJ wil

 Vaker tijd voor jezelf

 Jezelf weer een leuke moeder vinden

 Meer energie hebben

Een leven met meer rust en balans

Doe dan mee met Boost Your Balance. Besteed nu eindelijk eens wat tijd en aandacht aan jezelf. Die was blijft wel liggen. Je bent het waard: alleen als jij je goed voelt, kun je echt voor je gezin en je kids zorgen.

Bewaren

Bewaren

foto van vrouw die geen overspannen moeder is

Bewaren

Waarom je dit nodig hebt

Boost Your Balance gaat je helpen nieuwe energie te krijgen, meer balans te ervaren en gelukkiger in het leven te staan. Geniet van je kinderen zonder je steeds af te vragen of het al bedtijd is.

relax-moeder-online-programmaAan het eind van deze online training heb jij meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je kunt beter omgaan met stress en begrijpt wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.

In dit programma vind je alles wat moet weten op één plek, aangevuld met oefeningen die je helpen je nieuwe kennis ook echt te gaan gebruiken. Overzichtelijk en duidelijk. Alle tools in dit online programma heb ik zelf uitgeprobeerd. Ze werken echt.

Ook fijn: je hoeft er ook de deur niet voor uit en je kunt alles op je eigen tijd doornemen. Vanaf 24 januari komt er wekelijks een nieuwe les voor je vrij in je eigen online les-omgeving. Je kunt ‘m lezen of, als je dat fijner vindt, beluisteren.

Ook alle oefeningen, video’s, inspiratie en tools vind je terug in de online omgeving van Boost Your Balance. Je logt in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Alles op een moment dat jou goed uitkomt. Wel zo handig!

Bewaren

Bewaren

Dit ga je leren:

Week 1. Hoe gaat het met je?

 • Ben je ‘gewoon’ gestrest of burn-out?
 • Omgaan met eenzaamheid
 • Waarom veel mama’s liegen

Week 2. Balans: wat is het en hoe kom je eraan?

 • Waarom je steeds zo moe bent
 • Doe jij er als mens nog toe?
 • Het grootste misverstand over balans

Week 3. Ontspan: rust in je lijf en in je hoofd

 • De gedachten waarmee je jezelf onnodig gestrest maakt
 • Hoe moeders hun eigen geluk in de weg staan
 • Mediteren: niet alleen voor zweef-goeroes
 • Snel ontspannen (ook op hectische dagen!)

Week 4. Wat maakt jou gelukkig?

 • Zo herken je jouw passie
 • De 6 Elementen van Passie
 • Wat je NIET moet doen als je wilt weten wat bij je past

Week 5. Maak een plan en kom in actie

 • Waarom veranderen zo moeilijk is
 • Zo voer je je plan eindelijk echt uit
 • Jouw stappenplan voor actie

Week 6. Reken af met perfectionisme

 • Waarom moeders steeds kritischer worden
 • De negatieve invloed van perfectionisme op jouw leven
 • In 5 stappen af van perfectionisme

Week 7. Omgaan met tijd: doe het slimmer

 • Als tijd je vijand is
 • Technieken om je tijd effectief te gebruiken
 • Hoe je je hersens vooral NIET moet gebruiken
 • Waarom je als vrouw anders met je tijd moet omgaan

mobiel leren voor moeders training

Doe mee waar en wanneer jij wilt

Op de bank, in je bed, in de trein..
Op een moment dat jij handig vindt.

Dankzij de audio bestanden kan je alle lessen ook gemakkelijk beluisteren.

DIT KRIJG JE ALS JE MEEDOET:

7 lessen in 7 weken

Je eigen online les-omgeving

Oefeningen voor meer rust en geluk

Audio’s van alles lessen

Besloten Facebookcommunity

Ontspanningsoefeningen en -technieken

Tools, tips en inspiratie

Jouw eigen actieplan voor meer ontspanning en geluk

BONUS: BOOST YOUR BALANCE E-BOOK (T.W.V. 39,-)

In het e-book van Boost Your Balance vind je de belangrijkste dingen uit het online programma overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je alles wat je geleerd hebt, altijd nog eens terugkijken. Je krijgt het e-book aan het eind van het programma gratis in je mailbox.

online training voor moeders

Daarom doe ik dit

heleen boender coach voor moeders

Ik weet hoe het is wanneer het moederschap je zwaar valt. De vermoeidheid, de stress en de warboel in je hoofd; ik ken het. Doordat de moeders die ik coach mij erover vertellen, maar ook uit eigen ervaring.

Een paar jaar geleden kreeg ik een heftige burn-out nadat ik veel te lang te hard gewerkt had en te weinig aandacht besteed had aan mezelf. Mijn dochters waren toen 1 en 3 jaar oud. Een hele tijd heb ik geworsteld om er weer bovenop te komen. Ik las non-stop boeken, praatte met artsen en coaches en probeerde allerlei manieren om geestelijk sterker te worden. Sommige dingen werkten, andere niet. Het kostte me ongeveer anderhalf jaar.

Nu ik terugkijk, begrijp ik pas echt goed wat er aan de hand was. En ik weet ook wat ik moet doen om te voorkomen dat ik nog een keer die gestreste vrouw word die ik toen was. Maar destijds had ik graag iemand gehad die me vertelde dat ik niet gek was. En dat ik geen rotmoeder was. Ik wou dat er toen iemand geweest was die me kon vertellen wat ik kon doen om mijn leven weer leuk te maken.

Met Boost Your Balance wil ik die persoon voor jou zijn. Zodat jij sneller dat leuke, energieke mens wordt dat je eigenlijk bent. Want of je nu ‘gewoon’ meer energie nodig hebt of met een burn-out op de bank zit, elke moeder verdient het om gelukkig te zijn. Ga ervoor!

Heleen Boender
Life- en balanscoach voor moeders
en oprichter van HappyMoeders.nl

Stop met die eenzame worsteling.

Je hoeft het niet in je eentje te doen. Boost Your Balance helpt je weer lekker in je vel te zitten en meer energie te krijgen. Zodat jij die leuke moeder wordt die je eigenlijk bent.

Reacties

reacties van moeders

Veelgestelde vragen

Als jij het zat bent om je uitgeput en geïrriteerd te voelen, meer van je kinderen wilt genieten en actief aan de slag wil gaan om het leven te gaan leiden dat echt bij je past, dan is dit online programma iets voor jou.

Dat laatste is belangrijk: Boost Your Balance laat je zien wat je nodig hebt om een gelukkige moeder te worden, maar je moet natuurlijk wel gemotiveerd zijn om te veranderen. Heb je zin om ervoor te gaan? Let’s start!

Absoluut! Het kan een goede aanvulling zijn wanneer je onder behandeling staat van een psycholoog, arts of andere hulpverlener. O ja: dit online programma is uiteraard niet bedoeld om de gesprekken met een hulpverlener te vervangen.

Als jij je leven wilt veranderen, dan is het nu tijd om er écht voor te gaan. En om dat te doen, moet je je eraan verbinden. Even tijdelijk iets uitproberen hoort daar niet bij.

Bepaal of Boost Your Balance de juiste keuze is voor jou sta achter je keus. Alleen dan zul je je volledig inzetten voor wat jij wilt. Zo maak je de kans op succes meteen al veel groter.

Het is slim om wekelijks te bepalen wanneer je je met het online programma gaat bezighouden. Zo weet je zeker dat je tijd hebt. Reken in totaal op ongeveer een uur per week voor het lezen van de les en het doen van de opdrachten. 

De eerste les komt op 24 januari vrij, maar je kunt starten op een moment dat jou goed uitkomt. Dankzij de audio-lessen kun je bijvoorbeeld ook in de auto luisteren.

Geen probleem. De eerste les komt op 24 januari vrij, maar je kunt ‘m bekijken op een dag die jou goed uitkomt. Na de laatste les heb je nog minimaal drie maanden toegang tot het online programma om alles op je gemak door te nemen. Het e-book dat je krijgt, kun je bovendien zo vaak bekijken als je wilt.

Je betaalt veilig via iDeal, Overboeking, PayPal, BanContact of Sofort Banking.

Geweldig! De beslissing om mee te doen aan het online programma is de eerste stap naar een leven waar jij gelukkig van wordt. Na je aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van je betaling.

Je krijgt ook een e-mail met alles wat je moet weten voordat Boost Your Balance gaat beginnen.

De volgende editie van Boost Your Balance start 24 januari 2017!

betaalmethodes moeders