Over HappyMoeders.nl

HappyMoeders.nl helpt ambitieuze mama’s afrekenen met stress- en burn-outklachten.

Natuurlijk ben je dol op je kids, maar echt gelukkig ben je pas als je ook voldoende aandacht besteedt aan jezelf. Maar ja, als drukke moeder schiet dat er al snel bij in. Je gezin, werk, vrienden, sport en die eeuwige berg was… Het is gewoon veel. Stress en burn-out liggen dan op de loer.

HappyMoeders.nl helpt jou lekker in je vel te zitten als vrouw en moeder. Reken af met dat gejaagde gevoel en die onrust. Of je nu last hebt van stressklachten of al met een burn-out op de bank zit, Heleen Boender luistert naar je verhaal, helpt je bij het stellen van prioriteiten en geeft je handvatten om je rust terug te vinden.

Word die leuke moeder die je eigenlijk bent: ontspannen, opgewekt en gelukkig. Dat is fijn voor jou en geweldig voor je kids.

studie-klein2

De missie van HappyMoeders.nl

HappyMoeders.nl wil mama’s helpen beter voor zichzelf te zorgen, zodat ze gelukkig zijn en het leven leiden dat ze zo graag willen.

We ondersteunen moeders bij:

  • Creëren van rust en balans
  • Ontdekken en bereiken van wat je wilt en nodig hebt
  • Opvoedingsvragen
  • Afrekenen met stress en burn-outklachten
  • Plezier beleven zonder schuldgevoel

Je kunt bij HappyMoeders.nl terecht voor online trainingen, workshops en personal coaching.

heleen-boender3-small

HappyMoeders.nl is een concept van Heleen Boender, gecertificeerd life coach en moeder van twee dochters van 5 en 7 jaar oud. Heleen: ‘Ik wil ervoor zorgen dat alle Nederlandse moeders goed voor zichzelf zorgen en relaxt door het leven gaan.’

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren